Agencia
Disseny web Andorra
Comerç Electrònic
Posicionament Web
Contacte
 
   Audició i assessorament:
Assessorem els nostres clients a l’hora de prendre decisions que ajudin a millorar la qualitat de la seva imatge o agilitzant tasques mitjançant internet. Treballem buscant la solució més adient als reptes que persegueixen els nostres clients, creem uns plecs de bases i unes solucions adaptades a cada cas.
Creació i disseny de llocs web:
(HTML, Flash, integració de so, vídeos, jocs interactius, notes de premsa, revistes interactives, material de màrqueting, qüestionaris,newsletters, etc.)
Creació de projectes de comerç electrònic (botiga electrònica), desenvolupament, portal internet:
Creavisió compta amb tecnologies avançades per poder obtenir solucions fiables i de gran qualitat, com per exemple el comerç electrònic amb sistemes comprovats i garantia de confidencialitat i seguretat per a les compres a Internet.
Servei d’allotjament:
- Registre de noms de domini i serveis associats (transferiments, gestió dels DNS).
- Gestió de correu electrònic.
- Allotjament de llocs web.
Manteniment:
Periòdicament fem les modificacions que desitja el client tant siguin actualitzacions de text, fotografies o re-disseny del lloc web.
Alta a cercadors professionals:
A mida : nacional i internacional
Pàgines dinàmiques:
Creem un sistema d’edició dinàmic perquè el client pugui actualitzar la seva pàgina web en qualsevol moment. És una eina totalment modulable i evolutiva, amb possibilitat de crear nous menus i categories.